Show Menu

Cheat Sheets in Shqip (Albanian)

3 Cheat Sheets

  • Sort: Newest
  • Filter:
  • Language(s):
  • Rating:
2 Pages
  (0)
Analiza te shkurtra per rrathet e ferrit.
31 Jul 23
1 Page
  (0)
Disa nga llojet e energjise, perkufizimet dhe shendrrimet me te shpeshta. Energjia kinetike dhe ajo potenciale jane te shpjeguara me gjere.
6 Feb 23
1 Page
  (0)